logo

Újabb hazai ősbemutató

logo

Hatalmas ovációval, vastapssal, három ráadással zárult a show május 10-i előadása. Ebben az előadásban tért vissza a show-ba Feke Pál, aki kezdetektől fogva tagja a SingSingSing csapatának. Az előadás hazai ősbemutatót is hozott: magyar színpadon először csendült fel egy dal magyarul Az operaház fantomja című musical folytatásából, a Love Never Dies című Webber-darabból.

Love Never Dies Tíz év telt el azóta, hogy a Fantomnak nyoma veszett a párizsi operaház alatti katakombákban. Christine időközben hozzáment Raoulhoz és nemsokára megszületett fiuk, Gustave. A család most Amerikába érkezett, mert Christine meghívást kapott: a New York-i Coney Islanden álló új színházban fog fellépni. Már évek óta nem állt színpadon, de a család anyagi helyzetének romlása miatt elfogadta ezt a jelentős gázsival járól felkérést a színház titokzatos igazgatójától, akiről aztán kiderül, hogy nem más, mint az egykori Fantom. Christine után a remek zenei érzékkel megáldott Gustave is találkozik a Fantommal: a SingSingSingben most ezt a találkozást láthattuk; Christine szerepében Füredi Nikolett, Fantomként Feke Pál, Gustave-ként pedig Patkós Márton lépett színpadra. És ha már Feke Pál magára öltötte a Fantom álarcát, Füredi Nikivel elénekelte a „nagy” Fantom-Christine duettet is, mintegy közkívánatra.

A show végén ráadásként ezúttal is a Lehetsz király hangzott el a Rómeó és Júliából, de a szűnni nem akaró vastaps miatt a „hagyományos” ráadás dalt, a Hair címadó dalát is elénekelte a csapat, és mivel előző este adták át a Fonogram zenei díjakat, amelyek egyikét, az év hazai daláért járó díjat Vastag Csaba és Vastag Tamás Őrizd az álmod című számának szavazta meg a közönség, az Év énekese Ballantine’s – Fonogram Különdíjat pedig Vastag Csaba vehette át, a Vastag fivérek dalának egy részletét is hallhatta a publikum.

Az előadáson készült fotóink »

Kommentek lezárva.

logo
logo

Designed by Bagidesign