logo

Nagy show-ra készülnek

logo

A SingSingSing közönsége a fehérvári előadásokban a szokásosnál látványosabb show-ra számíthat: több dalban az egykori fehérvári Musical TáncStúdió táncosai is színpadra lépnek.

A SingSingSing kezdeteiről szólva Szakál Attila koreográfus-rendező mindig elmondja, hogy a show bölcsője abban az Együtt a banda című produkcióban ringott, amely Budapestről, a Fiatalok Színházából indult, de a fehérvári Vörösmarty Színházban teljesedett ki. Ugyancsak a Vörösmarty Színházban működött – Szurdi Miklós igazgatása idején – az a Musical TáncStúdió, amelynek táncosait többek között a Hairben, a III. Richárdban, az Aidában vagy az említett Együtt a bandában láthatta a közönség.

IMG_5061_580

A táncosok most Szakál Attila első hívására azonnal igent mondtak arra felkérésre, hogy a SingSingSing fehérvári előadásaiban szerepet vállaljanak. A próbákon nagyszerű a hangulat, mindenki lelkesen készül az előadásokra – felvételeink a mai táncpróbán készültek.

Akik a show tánckarát Fehérváron bővítik: Babustyák Bettina, Bécsi Sára, Békési Fruzsina, Bellovics Judit, Birkás Alexandra, Boda Barbara, Bolló Petra, Czimermann Kitti, Ecsek Bianka, Fűrész Diána, Gyenis Kitti, Hajzer Júlia, Kocsis Petra, Kozári Dóra, Lőrincz Zsuzsa, Méreg Brigitta, Lévai Katalin, Pásztor Anikó, Schumann Franciska, Simó Edit, Tengölics Zsófia, Thompson Lara és Varga Janka.

(Fotó: Lőrincz Miklós)

Kommentek lezárva.

logo
logo

Designed by Bagidesign