logo

SingSingSing II.

További kalandozás a musicalek világában

A nagy sikerre való tekintettel a Veszprémi Petőfi Színház a 2009/2010-es évadban színpadra állította a SingSingSing új változatát: a SingSingSing II. 2010. január 22-ei premierjén teljesen új díszlet, új jelmezek, új dalok és új szereplők is várták a közönséget.

SingSingSing II.

A show résztvevői Szakál Attila irányításával 2009 novemberében kezdték meg a próbákat: a produkcióban Buch Tibor, Feke Pál, Füredi Nikolett, Halas Adelaida, Keller János, Keresztes Gábor, Kőrösi Csaba, Módri Györgyi, Szeles József, Szűcs Krisztina és Vastag Csaba szerepelt, a tánckar „gerincét” pedig továbbra is a Musical TáncStúdió és az Anakonda Rock and Roll Club táncosai adták. A produkcióban többek között a Jekyll & Hide, a Macskák, A nyomorultak, az István, a király, a Mamma Mia!, a Szép nyári nap, a Diótörő és Egérkirály, valamint az Aida legnagyobb slágerei hangzottak el. Az előző show-ban a Hajlakkal megkezdett hagyományt folytatva az új változatba is bekerült egy magyar ősbemutató: a show a hazánkban Swing mindhalálig címmel bemutatott Swing Kids című filmmusical dalaival indult.

SingSingSing II.

– Az új SingSingSing alapanyaga és lehetőségei 2009 októberében körvonalazódtak – mondta Szakál Attila – Novemberben kezdődtek a próbák és 2010. január 22-én mutattuk be a SingSingSing II.-t, teljesen új számokkal, „helyi erőkkel” és zenészekkel dúsítva. A show sikere felülmúlta az előzőét: a nézőteret rendszeresen „faltól falig” pótszékeztük, és többször kellett pótelőadásokat tartani belőle, sőt, karácsonyi és szilveszteri kiadásokat is készítettünk. A siker titka valószínűleg az, hogy rengeteg munkát fektettünk az előadásba: a szokásosnál hosszabb volt a próbafolyamat, igényes jelmezek készültek hozzá, és nagy figyelmet fordítottunk a látványra is. A show két évig futott töretlen népszerűséggel.

És persze az új változat is hódított a szabadtéri színpadokon is.

– Tulajdonképpen hagyománnyá vált, hogy nyaranta a veszprémi várban és a tihanyi szabadtéri színpadon is játszottuk, de még távolabbról is, például Budapestről is kaptunk meghívást. Ebben a show-ban is voltak vendégek: Gerner Csaba, Mészáros Árpád Zsolt, Puskás Peti, Szomor György, Vastag Tamás és Végvári Eszter lépett fel az állandó csapattal.

 

Szereplők:
Buch Tibor, Feke Pál, Füredi Nikolett, Halas Adelaida, Keller János, Keresztes Gábor, Kőrösi Csaba, Módri Györgyi, Szeles József, Szűcs Krisztina, Vastag Csaba

Tánckar:
Csekő Brigitta, Horváth Dorina, Szűcs Mariann, Tolner Ágnes, Tolner Zsófia, Turcsányi Ágnes,
Bokor Attila, Hergovics Gergő, Nagy Attila, Pásztor Richárd, Szabó Gábor, Szakál Attila, Szóka Roland

Zenészek:
Nagy Miklós (gitár) és Nagy Attila (perkák)

Díszlet: Perlaki Róbert
Látvány:
Balázs István
Jelmez:
Vasvári Lilla
Korrepetitor:
Völgyesi Gyöngyi
Rendezőasszisztens:
Tóth Zsanett
Koreográfus-asszisztens:
Kis Katalin
Rendező-koreográfus:
Szakál Attila

 

Képek az előadásból »

 

 

logo

Designed by Bagidesign