logo

Szereplők

Buch TiborBuch Tibor színész-énekes 1969-ben született Budapesten. Toldi Mária musicalstúdiójából került a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, ahol az operett-musical szakon szerzett diplomát 1997-ben. A zenével gyerekkora óta foglalkozik, ének-quartetben és iskolai rockzenekarban énekelt. A főiskola után a Budapesti Operettszínházhoz szerződött, de játszott a Madách Színházban, a József Attila Színházban és a Ruttkai Éva Színházban is. 2001-ben a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz szerződött, ahol számtalan operett és musical főszerepét játszotta el. Az ország egyik legismertebb bonvivánjaként más színházak is rendszeresen meghívják, emellett oszlopos tagja a komáromi Magyar Lovas Színháznak is.

 

Feke PálFeke Pál színész-énekes 1981-ben született Budapesten. Tizennyolc éves kora óta folyamatosan színpadon szerepel: eljátszotta a világ musicalirodalmának legnagyobb szerepeit. Huszonkét évesen – a világon eddig talán legfiatalabbként – eljátszhatta az egyik legnehezebb szerepet, Webber Jézus Krisztus Szupersztárjának címszerepét a szegedi Dóm téren. Közel egy évtizedes színházi pályafutása után elnyerte az István, a király 25 éves jubileumi előadás-sorozatának címszerepét. Az ország legtöbb színházában, szabadtéri színpadán és sportcsarnokában fellépett már, jelenleg is több musical főszerepét játssza a hazai teátrumokban. Több mint húsz hanglemezen volt közreműködő, három önálló lemeze is megjelent. Junior Prima és Artisjus-díjas.

 

Füredi NikolettFüredi Nikolett színész, énekes 1978-ban született Budapesten. A Magyar Rádió Gyermekkórusának tizenkét éven át volt a tagja, az énekkarral bejárta Franciaországot, Svájcot, Japánt. A Gór Nagy Mária Színitanodában folytatott tanulmányai után számos német nyelvű produkcióban lépett fel Nyugat-Európában, Magyarországon főszerepet játszott a Jekyll és Hyde, az Evita, illetve a Hair című musicalekben. Primadonnaként először a Cirkuszhercegnő és a Viktória című operettek címszerepeit alakította a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. A Budapesti Operettszínház állandó művésze, velük külföldön is rendszeresen turnézik, emellett több hazai teátrumban játssza operettek és musicalek főszerepeit.

 

Halas Adelaida

Halas Adelaida színművész Veszprémben született és Balatonalmádiban nőtt fel, középiskolai tanulmányait Veszprémben végezte. 1996-tól a Magyar Színház színiakadémiáján tanult, ahol 1999-ben végzett, majd a Veszprémi Petőfi Színház tagja lett. Indult A Társulat című televíziós szereposztó showműsorban, és a középdöntőig jutott. Neves színházi szakemberek (Szinetár Miklós, Tordy Géza, Valló Péter, Bujtor István, Dunai Tamás, Szerednyei Béla és mások) által rendezett prózai és zenés darabok sorában szerepelt az Anna Karenina címszerepétől a Hyppolit, a lakáj Terkáján át Az aranyember Tímeájáig. Párizsban járt az ősz címmel önálló műsora van, amit Edith Piaf emlékének szentelt.

 

Keller JánosKeller János színművész, énekes 1973-ban született Tapolcán. Tízéves kora óta játszik színpadon; a színész diploma megszerzése után előbb a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházhoz, majd a Veszprémi Petőfi Színházhoz szerződött, 2001 óta a székesfehérvári Vörösmarty Színház társulatának tagja. A rendezők főleg komikus vénáját használják ki: számtalan operett táncos-komikus szerepét kapta már meg a Cirkuszhercegnő Slukk Tónijától a Bál a Savoyban Musztafa Beyén át A csárdáskirálynő Bóni grófjáig , emellett több musical és zenés játék főszerepeit eljátszotta A padlás Rádiósától kezdve a Diótörő és Egérkirály Diótörőjén át a a Két összeillő ember Szécsi Páljáig, és jelenleg is több zenés darabban látható egyszerre. Ének- és tánctudását önálló fellépéseken is kamatoztatja.

 

Kőrösi CsabaKőrösi Csaba színművész 1959-ben született Nagyváradon. 1983-ban végzett a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Intézetben. Pályáját Nagyváradon kezdte, és 1987-ig ott is folytatta. 1988 óta – két kisebb zalaegerszegi megszakítással – a Veszprémi Petőfi Színház társulatának tagja, ahol a közönség négyszer is Petőfi-díjjal tüntette ki. Számos zenés és prózai produkció kisebb-nagyobb szerepét játszotta el a Figaro házasságának címszerepétől az Indul a bakterház Patásán át A csárdáskirálynő Miska főpincéréig.

 

Mészáros Árpád ZsoltMészáros Árpád Zsolt színész, énekes, a Budapesti Operettszínház népszerű művésze 1974-ben született Nyíregyházán. A Mozart!, a Rudolf, a Rómeó és Júlia és megannyi sikermusical főszereplője prózai színésznek indult, majd jó néhány zenés játék, operett és musical főszerepét is eljátszotta. 1989-től a között a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház tagja volt, 1999-2002 között a Debreceni Csokonai Színházban és a Veszprémi Petőfi Színházban is játszott, 2002-ben a Budapesti Operettszínházhoz szerződött. Több szólólemeze is megjelent, és más CD-ken is szerepel közreműködőként. 2004-ben Súgó Csiga-fődíjat, 2006-ban Súgó Csiga-díjat kapott, valamint 2006-ban az év operett-musical színésze lett.

 

Módri GyörgyiMódri Györgyi Latinovits-díjas színművész az Újvidéki Színművészeti Főiskolán diplomázott 1991-ben, Pataki László és Soltis Lajos osztályában. Még abban az évben a jugoszláv háború miatt áttelepült a Vajdaságból Magyarországra és azóta a Veszprémi Petőfi Színház tagja. Remek ének- és tánctudását főleg musicalekben, operettekben és rockoperákban kamatoztatja, de drámai ereje is elsöprő: tragédiákban, kísérleti jellegű előadásokban is emlékezetes szerepeket formált meg Gogol Revizorának Anna Andrejevnájától kezdve a Hegedűs a háztetőn Goldéjén át a Rómeó és Júlia Capuletnéjáig.

 

Szomor GyörgySzomor György színész, énekes, zeneszerző, szövegíró 1970-ben született Pécsen. Színészi pályáját 1995-ben, a Vörösmarty Színház első önálló társulatának alapító tagjaként kezdte, de a színpad korábban sem volt ismeretlen számára: 11 évesen már saját zenekara volt. 19 éves volt, amikor az ország az Angyalbőrben című filmsorozat egyik zeneszerzőjeként és a Mohó Sapiens frontembereként megismerte a nevét. Első musicalsikereit a Grease és a több mint háromszáz előadást megért Hair főszerepeiben aratta – ezeket remek szerepek sokasága követte a hazai zenés színházakban, köztük a műfaj fellegvárának tartott Budapesti Operettszínházban is. A zeneszerzést és szövegírást színművészként sem hagyta abba, ma már tucatnyi musical zenéje vagy szövege, néha mindkettő a nevéhez köthető.

 

Vastag CsabaVastag Csaba énekes, musicalszínész 1982-ben született Budapesten, de családjával egészen a közelmúltig Veszprémben élt. A tv2-n futó Popdaráló és az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté, de már előtte is tevékenykedett színházi darabokban, musicalekben. Hét évet töltött a Veszprémi Petőfi Színházban, ahová táncosként került be: korábban ugyanis, már tizenegy éves korától akrobatikus rock and rollt táncolt. Később rockzenekarok énekese lett, és közel két évig oszlopos tagja volt a RapSzínHáz társulatának is. A 2008-as év magyar zenész Top 100-ban a negyedik helyezést érte el, és ő volt 2008 legnépszerűbb musicalénekese. 2010-ben öccsével, Tamással indult az első magyarországi X-Faktorban, és meg is nyerte a versenyt.

 

Vastag TamásVastag Tamás énekes 1991-ben született Veszprémben. Egyedi és különleges hangjával 2010-ben, az első magyarországi X-Faktor tehetségkutatón tűnt fel. A tévétársaság támogatásával jelent meg első lemeze, az „Első X”, 2011 tavaszán pedig saját klippel is jelentkezett, amit hamarosan egy újabb, a bátyjával közösen forgatott klip követett. A SingSingSing II. -ben már többször szerepelt a  vendégművészként, jelenleg a Békés Megyei Jókai Színház darabjában, Szomor György Monte Cristo grófja című musicaljében alakítja az eredeti mű szerzőjét, Alexandre Dumas-t.

 

Végvári EszterVégvári Eszter énekes, színésznő 1980-ban született. Zenei tanulmányait hatévesen, Pápán kezdte. A Gór Nagy Mária Színitanoda elvégzése után első nagyobb musical-sikereit a Musical Színházban, a Budapesti Operettszínházban, a Miskolci Nemzeti Színházban és a székesfehérvári Vörösmarty Színházban aratta: Fehérváron több évadon át az Együtt a banda című musical show szereplőjeként bűvölte el a közönséget széles hangterjedelmével. 2004-2009 között külföldön dolgozott: több musicalben is játszott, majd egy luxushajó fedélzetén egy musicaltársulat szólistájaként végigénekelte a Földközi-tengert és az Atlanti-óceánt. 2009-ben egyetlen női versenyzőként jutott a Csillag születik televíziós tehetségkutató középdöntőjébe.

 


 

Csekő BrigittaCsekő Brigitta táncos, társastánc szakoktató tízéves korától fogva versenyszerűen táncolt latin és standard táncokat, kiváló eredménnyel. Gyakran lépett fel kulturális rendezvényeken szólótáncos és egyéb szerepekkel. A színházi életbe 2006-ban kapcsolódott be Székesfehérváron, a Vörösmarty Színház Musical TáncStúdiójában. Az első sikeres musical előadásai – az Együtt a banda és az Aida – nagy hatással voltak rá, itt kezdődött vonzalma a színház iránt. Pályafutását a 2008-as évtől a Veszprémi Petőfi Színház társulatánál folytatta, ahol számos remek előadásban kapott már lehetőséget.

 

Horváth DorinaHorváth Dorina táncos 1997-ben, hétévesen kezdett el táncolni a veszprémi Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubban. Ezt követően 14 évig versenyszerűen űzte ezt a sportot. Legjobb eredménye magyar bajnoki 4. helyezés felnőtt „B” kategóriában. Az általános iskolában nyolc évig a német nemzetiségi néptánccsoportban táncolt, melynek tagjaként többször fellépett Ausztriában és Németországban. Két évig társas táncolt, ennek során sikerült a színpadi táncok alapjait is elsajátítania. Színházban először a SingSingSing I. című előadásban lépett színpadra. Azóta több darabban is szerepel, mint táncos és statiszta: Operett utazás, Anna Karenina, Csókos asszony, Régimódi történet, A szerenád, ABBA Show.

 

Kis KatalinKis Katalin táncos, koreográfus, táncpedagógus óvodás korábban kezdett balettozni Veszprémben. Középiskolásként divattáncokat tanult, és ekkor találkozott az akrobatikus rock’n’rollal, amit azóta is – több mint 20 éve a legmagasabb kategóriában – táncol; pályafutása során számos világranglista helyezést ért el. Szakál Attilával 1989-ben megalakította az Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubot, melynek jelenleg is vezetője. Időközben igyekezett megismerkedni a tánc minél több műfajával. A Veszprémi Petőfi Színházban a West Side Storyban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Koldusoperában és a SingSingSingben szerepelt táncosként.

 

Tolner ÁgnesTolner Ágnes táncos, egyetemista, sminkmodell négyéves korában kezdett ismerkedni a mozgással, többek között tornával, jazz balettel és néptánccal. 1998-ban került a Szakál Attila és Kis Katalin által vezetett veszprémi Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubhoz. Az itt eltöltött 11 év alatt számos alkalommal állt dobogón hazai és nemzetközi versenyeken. 2007-ben párjával, Németh Ádámmal, aki jelenleg a Budapesti Operettszínház tánckarának tagja, ranglista győztesként elnyerték a Magyar Köztársasági Vándorkupát. A SingSingSing musical show csapatához 2010 januárjában csatlakozott. Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzi közgazdasági tanulmányait.

 

Tolner ZsófiaTolner Zsófia táncos, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karának hallgatója hatévesen kezdte táncos pályafutását, a Kis Katalin és Szakál Attila által vezetett veszprémi Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubban. Pár éve a versenyzést abbahagyta, de a tánc hobbiként továbbra is jelen van az életében. Már a kezdetektől, 2009 óta tagja a SinSingSing tánckarának: a rokis múlt jó alapot ad a musical táncokhoz. Előtte kisebb produkciókban, például a Club Tihany szilveszteri és nyári show-jain, illetve a Szurdi Miklós rendezte ABBA Showban szerepelt. A Veszprémi Petőfi Színházban eddig a SingSingSing mellett az Anna Kareninában és a Pomádé király új ruhájában szerepelt. 2011 eleje óta a székesfehérvári Just Dance Tánccsoport tagja.

 

Zsár MelindaZsár Melinda klasszikus balett tanulmányait ötévesen kezdte az akkor induló veszprémi Giselle együttesben, hat év múlva pedig már belekóstolhatott a versenyzésbe is. Megjárta Szentpétervárt a nemzetközi versenyekkel, és egyéniben világbajnoki 6. helyet szerzett. A klasszikus- és modern balett mellett egy évre belekóstolt a versenytáncba is, majd 2009-ben a Veszprémi Petőfi Színház MusicalStúdióját a legjobb növendékként végezte el. Ennek köszönhetően bekerült első nagyszínházi produkciójába, az Anna Kareninába. Azóta is a színház tánckarának tagja és folyamatosan részt vesz a zenés produkciókban. 2010-től a székesfehérvári Just Dance Tánccsoport tagja is, akik főként swinget táncolnak.

 

Varga AnitaVarga Anita hatéves korában kezdett mozgással foglalkozni kezdetben tornával, majd az Anakonda Rock’n’Roll Clubban táncolt, ahol válogatott versenyző volt nyolc évig, számtalan dobogós helyezéssel. A felnőtt páros formációs csapattal ötszörös világbajnoki ötödik helyezett volt. Táncosa volt számtalan műsornak az országban, de külföldön is, például 1998-ban a Wunsiedeli Nemzetközi Fesztiválon a Magyarországot képviselő csapat tagja volt, 2003-ban egy nemzetközi DanceShow produkció tagja volt, mely horvátországi Pulától az olaszországi Triestig tartott előadásokat. Táncosa volt a Grease Táncadaptációnak, valamint a MusicalEst 2000 Musical Show-nak is Veszprémben. 2010-ben beugróként szerepelt a Singsingsing II. egyik előadásán, de teljes értékben csak most csatlakozott a produkcióhoz. Civilben jelenleg irodavezető egy ügyvédi irodában. A táncon kívül a pilates-szel és a jogával is foglalkozik.

 

Bokor AttilaBokor Attila táncos, koreográfus 1979-ben született Székesfehérváron. Már gyermekkorában megismerkedett a tánc világával: néptáncosként sok éven keresztül tevékenykedett, több gyermek, junior és felnőtt kategóriában indított táncverseny kiváló és különdíját elnyerte. 1995-ben szerződött az akkor önálló társulatát alapító székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz, és több éven át a társulat tagja volt. 2003-tól más színházakban is táncolt különböző produkciókban, 2005-ben pedig Székesfehérváron megalapította saját csoportját, a Just Dance Tánccsoportot, aminek mai napig koreográfusa és vezetője. A csoport több hazai és nemzetközi verseny első helyét elhozta divattánc, swing és show kategóriákban.

 

Hergovics GergőHergovics Gergő táncos, angol-német szakos fordító és tolmács hallgató Veszprémben. Táncos pályafutását hétévesen kezdte a veszprémi Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll klubban – rokis karrierje egészen 23 éves koráig tartott, amikor is már budapesti tanulmányai és egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott szenvedélyének hódolni. A versenyzéssel töltött 18 év alatt több országos és nemzetközi dobogós címet sikerült megszereznie. A SingSingSing produkció indulásakor, 2009-ben Szakál Attila lehetőséget adott arra, hogy a show résztvevője legyen – azóta tagja a produkció tánckarának, valamint több színházi darabban szerepelt és szerepel is jelenleg a Veszprémi Petőfi Színházban, mint táncos és statiszta (Anna Karenina, Marica grófnő, Csókos asszony stb.).

 

Nagy Attila JózsefNagy Attila József táncos, koreográfus, táncpedagógus hatéves korában, az Alba Regia Táncegyüttesben kezdett táncolni. 1987-2004 között az Alba Regia Táncegyüttes felnőtt együttesében táncolt, ebben az időszakban kapta szóló­táncosi nívódíját. 1995-2009 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház tánc­ka­rá­nak tagja volt, koreográfusként és koreográfus asszisztensként is dolgozott, és apróbb szerepeket is játszott (pl. a Vakegeret a Diótörő és Egérkirály című musicalben). Fontosabb darabok: Csongor és Tünde, Az éjszaka lánya (koreográfus), Bál a Savoyban, Kísértettangó (koreográfus asszisztens), Hair, Aida, Chicago stb. (táncos). 2009 óta a Győri Nemzeti Színház tánckarának tagja. Fontosabb darabok: Egri csillagok, Csárdáskirálynő, Mária Evangéliuma, Rent. 2009 és 2010 nyarán A Tenkes kapitánya című musical táncosa volt. 2009-től egy székesfehérvári művészeti iskolában is tanít.

 

Pásztor RichárdPásztor Richárd táncos 13 éves korában ismerkedett meg a tánccal. Székesfehérváron a Spring Ball Táncklubban kezdett táncolni: a versenytánc, és a latin-amerikai táncok hangulata egyből magával ragadta. Első versenyén 2003-ban indult. Párjával ezután számos dobogós helyezést ért el klubközi versenyeken, de legkiemelkedőbb eredményének a Nyugat-Magyarországi Területi Bajnokság második helyét tartja. Színházban, és színpadon először a Szakál Attila által rendezett 100 szereplős Hairben szerepelt. Ezt követően a Musical TáncStúdióba is felvételt nyert, és táncosként szerepelt a 2007-ben bemutatott Aida musicalben. A Veszprémi Petőfi Színházba a SingSingSing I. musical show keretén belül került, ezóta ott több más darabban is játszott.

 

Szabó GáborSzabó Gábor táncos, a Pannon Egyetem hallgatója 2001-2007 között versenytáncolt Székesfehérvárott, a Spring Ball Táncklubban. Színházi táncos pályafutását 2006-ban, a székesfehérvári Vörösmarty Színház Musical TáncStúdiójában kezdte, a százszereplős Hair nyári előadását követően. 2007-ben szintén a Vörösmarty Színházban, az Aida musicalben kapott táncos és statiszta szerepeket, emellett szerepelt a Diótörő és Egérkirályban, a Hairben és a III. Richárdban. 2007 óta a székesfehérvári Just Dance Tánccsoport tagja, 2009-től a Veszprémi Petőfi Színház produkcióban látható: SingSingSing, Régimódi történet, Anna Karenina, Ég és föld gyermeke, Marica grófnő, Szerenád.

 

Szakál AttilaSzakál Attila táncművész, koreográfus, táncpedagógus 1996-tól 2003-ig a Veszprémi Petőfi Színház táncművésze, koreográfusa, majd 2003-2009 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház tánckarának vezetője és koreográfusa volt, de rövid ideig a Budapesti Kamaraszínházban, a Karinthy Színházban, a Fiatalok Színházában, a Nemzeti Táncszínházban, valamint Eszenyi Enikő tangó show-jában is dolgozott. Számos népszerű musicalben táncolt, illetve készített hozzájuk koreográfiát, több hazai és külföldi filmben és tévéprodukcióban is közreműködött táncosként, koreográfusként. 1989 óta működteti az Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubot Veszprémben, mellyel számos egyéni és szakmai sikert ért el. Táncosként négy évig volt a magyar válogatott tagja, azóta a többszörös magyar bajnok táncosok és a magyar felnőtt válogatott edzőjeként is dolgozott, emellett körbeutazta a világot: közel 150 nemzetközi eseményen vett részt, számtalan hazai és nemzetközi táncverseny rendezésében és zsűrizésében vállalt szerepet. 2006-2009 között a Táncművészeti Főiskola divattánc-tanára volt.

 

Szóka RolandSzóka Roland táncos a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnázium vegyésztechnikus hallgatója. Táncos karrierjét 2001-ben kezdte a Szakál Attila és Kis Katalin vezette Anakonda Akrobatikus Rock’n’Roll Clubban. Eredményei között szerepel több területi, országos dobogós cím és egy világbajnoki harmadik helyezés. A 2009-ben Szakál Attila által megrendezett SingSingSing című produkcióban jelent meg először a színház deszkáin. Azóta számos darabban láthatja a veszprémi közönség, mint tánckari tag és statiszta (Anna Karenina, Marica grófnő, Pomádé király új ruhája stb.).

 

logo

Designed by Bagidesign